Helaas niet voor herhaling vatbaar. Ondanks de melding bij bestelling dat de juiste leverdag erg belangrijk was i.v.m. het inhuren van een tuinman moest ik deze uiteindelijk toch afzeggen. Toen mijn materialen geleverd werden had ik direct al het idee dat de tegels niet goed waren, dit heb ik laten controleren door de medewerker en hij gaf aan dat het in orde was.
Helaas bleek een dag later toen ik het toch niet vertrouwde en wij het pakket verder openmaakten dat het toch gewone 60x60 tegels waren in plaats van de bestelde wild verband tegels.
Medewerkers bleven vriendelijk en gaven het idee er alles aan te doen om het probleem op te lossen en alsnog de juiste stenen op tijd geleverd te krijgen.
Niet alle schuld afschuiven op een toeleverancier, daar heb ik als klant immers niets mee te maken. Ik koop iets bij Smitco, niet bij de toeleverancier van Smitco. Als er iets misgaat zijn excuses prettig, maar wanneer iemand door jouw foute levering de geplande tuinman moet afzeggen en een week lang met tuinmeubelen in zijn huis zit omdat ze de tuin nog niet in kunnen zijn alleen excuses wat mij betreft te mager.
Reactie Smitco.nl:
Geachte klant,
Wij vinden het erg vervelend dat er per abuis een verkeerd krat met natuursteen tegels geleverd is "het krat was bij de importeur verkeerd gelabeld.
Zoals u weet hebben wij er alles aan gedaan om op de middag voor het paasweekend "goede vrijdag" een transporteur in Duitsland te vinden om de krat te ruilen. Dit is helaas op deze korte termijn niet meer gelukt, vandaar dat wij de krat op de eerst volgende leverdag omgeruild hebben excuses hiervoor!
Het Smitco team.