Ron

Slechte service. Ik ben al jaren klant bij smitco maar ik stop ermee. De laatste er aring was de druppel. Op geld belust en weinig oog voor de klant. En ik denk dat ik wettelijk ook nog wel rechten had
Ik had een krat vietnamees hard steen en 60 bandjes extra besteld omdat onze stratemaker dacht dat hij te weinig had
Je raad het al
Ik hield een hele krat (on aangeroerd) over. Niet open gemaakt. Niets
Vraag of smitco deze wilde terug nemen werd door junior beantwoord dat dat toch niet mogelijk was
Deze was extra besteld en niet op voorraad. Ik gaf aan ook genoegen te nemen met een cadeaubon want ik moet ook nog een buiten keuken en nog andere spullen. Maar nee daar wilde junior niet aan beginnen. Ook met een courant iets zoals deze soort hard steen. Dit is de laatste keer dT ik iets bestel bij smitco en ik zal als iemand daar naar vraagt mijn mening ook niet voor mij houden.

Nee op geld belust

Probeer een keer in te leven in de klant
Je kan niet altijd alles willen
Dat gaat je een keer opbreken

Reactie Smitco.nl:

Beste Ron,
Wij zijn het totaal oneens met uw opmerking dat wij geen oog voor de klant zouden hebben.
De krat vietnamees hardsteen is absoluut geen courant artikel "dit is ook de reden dat deze bestrating enkel en alleen per 7,2 m2. gekocht kan worden"
Er is bij verkoop duidelijk aan u gemeld dat dit een bestel artikel betreft dat niet retour kan, daar wij het ook niet retour aan de importeur kunnen geven.
Het Smitco verkoopteam.

Score voor Smitco.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Vietnamees hardsteen bandjes