Klantenservice kan beter! Ik belde voor een bestelling en mij werd gezegd dat ik dat via de website moest doen. Vervolgens is de bestelling verkeerd gegaan en heb ik €21,- voor 2 grastegels betaald. Op de site vul je bij "aantal" niet het aantal tegels, maar het aantal "lagen" in. Wist ik veel! Dat stond niet achter het invulvakje. Daarom belde ik ook voor mijn bestelling: ik ben geen stratenmaker of hovenier. Beetje jammer. Ons straatje is in het geheel nu wat duurder geworden en Smitco verkoopt "onze" grastegels gewoon nog een keer.

Zet op de website achter het invulvak om hoeveel stuks het gaat. Het aantal vierkante meters zegt mij niks.

Bij onze eerste bestelling aan de balie zijn wij goed geholpen. De internetbestelling was klantonvriendelijk en onduidelijk, lag echter wel snel klaar.

Smitco aanbevelen? Ja, is goed bereikbaar en voor spicifieke artikelen is het handig. Ik adviseer om de bestelling aan de balie te doen. Dan is de klantenservice het best en denken ze met je mee.

Internetbestelling mogelijk maken "als gast", dus zonder het aanmaken van een account. Bertje suf om een account te maken als je 1 bestelling in de 20 jaar maakt... Nogmaals, ik ben geen hovenier of stratenmaker.

Score voor Smitco.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja