Slechte service naar de klant toe denk alleen aan eigen tijds indeleing.
Als je nog niet betaald hebt is alles mogelijk is aalles betaald en afspraken zijn is levering van een product niet moegelijk
Uiteindelijk een vervangend product uit gezocht dan blijkt de levering niet mogelijk te zijn en moet je wachtten tot dat
de monopolist met veel arrogantie (lees smitco him self) tijd denkt te hebben zonder enige service gevoeligheid te tonen.
De klant kan dan barsten. Schandalig gewoon weg wij hebben spijt dat wij een bestelling hebben gedaan bij Smitco.
Zal ook zeker niet meer gebeuren in de familie en zal hen ook zeker niet aanreclameren bij anderen.
Het gaat dit bedrijf te goed.
Ja snel geld willen verdienen en er niets voor te hoeven doen en de klant een grote bek geven.
Poort sluiten.of cursus klant vriendelijkheid nemen zeker dat mannetje zelf.
Reactie Smitco.nl:
Geachte anonieme "klant"
Wij denken te weten waar u het over heeft, en begrijpen uw anonieme reactie totaal niet.
U verwacht van ons dat we binnen een dag een alternatieve bestelling bij u komen bezorgen.
Wij hebben u proberen uit te leggen dat dit technisch helaas niet mogelijk is , maar dat wij zeer snel iets voor u konden regelen.
Dit was voor u niet nodig.
We vinden het erg jammer dat u zo slecht over ons denkt, maar wij hebben gedaan wat in onze mogelijkheden lag.
Smitco b.v. Westzaan