Rommelig en onduidelijk.
Bestelling gedaan voor 4 wandplanken en een schaaltje op 3-9.
Op 6-9 een verzendbevestiging. Echter deed de link van dpd het niet. 1 week gewacht en toch maar SoHome gebeld. Bestelling bleek helemaal niet verzonden. Dit zou nu goedkomen en ik zal een terugkoppeling krijgen. Halve week later nog geen terugkoppeling, dus weer gebeld. Nu zou het echt goed komen. Inderdaad 17-9 een verzendbevestiging. Echter bij bezorging enkel een klein pakket en geen wandplanken. Bij openen verpakking bleek het schaaltje ook helemaal aan diggelen. Totaal niet beschermd ingepakt. Erg jammer. SoHome gebeld en het schaaltje wordt nogmaals verzonden (gelukkig vandaag 23-9 heel aangekomen). Voor de wandplanken dpd gebeld, die geven aan geen ander pakket te hebben voor mij behalve dit pakket.
Weer SoHome gebeld, maar helaas zijn de wandplanken nu niet meer op voorraad en moet ik wachten tot midden November voordat 2 van de 4 weer leverbaar zijn.
Uiteindelijk ergens anders de wandplanken besteld en krijg ze allemaal morgen binnen. De order bij Sohome geannuleerd. De terugbetaling ging dan wel weer erg vlot. Binnen een dag binnen.
Al met al zal ik niet zo snel meer bestellen bij SoHome. Erg jammer, want wel een mooi aanbod op de webshop.
Reactie Sohome:
Beste Sohome klant,
Wat vervelend dat het verloop van je bestelling niet goed is gegaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Fijn dat je het schaaltje inmiddels in 1 stuk hebt ontvangen.
Veel plezier ervan en nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan helpen wij je graag.