Hans

Vorig jaar een offerte laten maken voor een bepaalde prijs. Na het inmeten, in het nieuwe jaar, kreeg ik een aangepaste offerte, waarbij bleek dat de installatiekosten ineens €50 duurder waren geworden. Wel een beetje vreemd natuurlijk, want waar maak je anders een offerte voor?
Na een telefoontje werd het bedrag aangepast. Dat kostte mij wel wat moeite om Solano te bewegen de prijs aan te passen. Het ging niet van harte.
De montage van de smart screens werd prima uitgevoerd. Echter bij het nalopen van het werk ontdekte ik een witte electrakabel die onder de zwart/grijze profielen uitstak. Een raar gezicht, keurige zwart/grijze kozijnen en dito screens met daaronder zichtbaar die witte kabel.
Na een e-mail hierover met mijn aanmerkingen en mijn suggesties voor het gebruik van André kleur kabel of gebruik van donkere krimpkous, werd ik gebeld dat dat gebruikelijk was. Mijn opmerkingen over de krimpkous zouden worden meegenomen naar het interne overleg met de monteurs.
Maar geen toezeggingen om, eventueel in een later stadium, als men een keer bij mij in de buurt was, alsnog een oplossing voor mijn “probleem” le komen uitvoeren.
Ja en dat is nu zo jammer, een klant die niet geheel tevreden is. Daar doe je toch wat aan.
Er wordt goed werk geleverd en het product ziet er goed uit maar dan blijven toch die offerte en dat witte kabeltje een smetje.

Goed product.

Score voor Solano Wonen: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja