Lammert Hoffman

Na het uitpakken van het rolluik zag ik in de doos enkele stukjes zwart pvc liggen. Achteraf bleek dit van de kopse kant van de lamellen te komen zodat deze onderling recht blijven. Echter nadat ik het luik bevestigd had kwam ik er achter dat er zeker 6stuks afgebroken waren. De lamellen heb ik zelf zodanig teruggedrukt zodat ze aan weerskanten in de geleiding kwamen te liggen. Want ze waren allemaal naar een kant opgeschoven. Waarschijnlijk is tijdens het transport de doos iets te hard verticaal neer gezet.
Ook is het jammer dat er geen montage tekening bijgeleverd wordt. Het is maar goed dat ik via YouTube het een en ander kon vinden met name dat ik een knop moest indrukken om contact te maken met de handzender. Anders het ik het echt niet geweten. Ook de gebruiksaanwijzing van de handzender is klein en geheel in het Engels. Ook hier bracht YouTube weer uitkomst. Waarom wordt hier niet iets meer aandacht aan besteed vraag ik mij af. Het wordt voor de klant aanzienlijk makkelijker. Ook ontving ik ook nog een zakje met 68 plugjes om de boorgaten mee af te dichten terwijl ik er maar 6 nodig heb, maar je begint dan toch te twijfelen of je iets vergeten bent.

Goed maatwerk, levering zoals aangegeven tijdens het bestellen.

Score voor Solano Wonen: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja