Solarlampkoning

Met enige teleurstelling schrijf ik deze review. In het verleden heb ik vaker bij solarlampkoning besteld en was ik altijd zeer tevreden met de service en de vriendelijkheid van de medewerkers van dit bedrijf. In totaal (meerdere bestellingen) heb ik hier voor honderden euro’s aan lampen besteld. De laatste bestelling betrof 8 up downlights voor aan de schutting. Nu 1,5 maand later, doet één van de lampen het niet meer. Iets wat naar mijn idee niet voldoet aan de levensverwachting voor een lamp van 45 euro. De service en vooral de vriendelijkheid van de het bedrijf is op dit moment ver te zoeken. Het bedrijf geeft niet thuis en blijft doordrammen over het feit dat de lampen drie dagen lang opgeladen moeten worden. Op het moment van schrijven is het 22 graden. Mijn tuin ligt op het zuidoosten en de zon schijnt hier nu al flink wat dagen 10 tot 12 uur per dag in de tuin. Alle lampen van solarlampkoning doen het behalve één. Ik als consument sta in mijn recht op vervanging van de lamp maar Solarlampkoning weigert dit voor alsnog. Ik ben echt teleurgesteld en voel me vooral ook niet serieus genomen door de klantenservice van Solarlampkoning. In veel reacties lees ik dat solarlampkoning vriendelijk is, met de klant meedenkt en dat als producten het niet doen de problemen snel worden opgelost. Helaas kan ik mij hier niet in vinden. Ik zou men aanraden ergens anders zijn of haar producten te kopen.

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review! In het contact dat wij met u hebben gehad, is aangegeven dat een solarlamp afhankelijk is van de hoeveelheid (zon)licht. Wanneer een solarlamp niet naar behoren functioneert, geven wij inderdaad het advies om de lamp gedurende 72 uur in de uit-stand te zetten om de accu een boost te geven. De lamp kan dan geen energie verbruiken, maar wel energie opnemen. In de meerderheid van de gevallen zorgt dit er voor dat de lamp weer goed functioneert. Er is daarnaast telefonisch contact met u geweest over uw situatie en is er een passende oplossing geboden. Ik hoop dat onze oplossing naar tevredenheid is. Mocht u in de toekomst nog vragen/opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Score voor SolarlampKoning: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Up downlights