Goede morgen,
Het is natuurlijk fantastisch dat U mij bedankt voor mijn komst naar uw Spa Zuiver sauna.
Echter het is mij een doorn in het oog dat ik twee maal heb aangegeven dat ik totaal niet tevreden was over de buffet lunch.
De klacht in eerste instantie dat bij de bedrijfsleider aangegeven en die probeerde de klacht met een kopje koffie of thee af te doen.
Daarna bij de balie medewerkster bij het afrekenen weer aangegeven wat er mis was, van haar geen enkele reactie, wel een notitie op een papiertje.
Maar ik heb niet gekregen waar ik voor betaal!
Als er na 25 minuten al geen croissantjes, geen eieren, geen volkoren bruin en geen borden voorradig zijn , ik daar om vraag om het aan te vullen en het antwoord is , we vullen niet aan want we hebben niet meer,
dan vind ik dat een grof schandaal.
Erger nog als ik dan na ruim een uur weg ga , blijkt dat het er wel is want dan kan er wel aangevuld worden.
Ook de prijsverhoging van ruim 80% is een schandaal van de bovenste plank.
Als er een prijsverhoging plaats vind van deze verhoging verwacht je toch zeker wel wat meer luxe, ook dit is niet het geval.
De zg warme hap bestaat nu nog alleen maar uit pasta's , een gebakken aardappeltje is er niet meer bij, een kwak is er niet meer.
Het kan toch niet zo zijn dat de prijsverhoging alleen is ontstaan door de drie sapjes die gratis zijn.
Voor mij zal het een reden zijn om voorlopig maar naar een andere sauna uit te kijken.
Ook vraag ik mij af waarom je moet reserveren, het is zo druk dat je in een wachtrij staat om in het buiten bubbelbad plaats te kunnen nemen.
Kortom overvol. de binnen bubbelbaden zit je in als haringen in een ton , ook niet echt relaxt .
Er zijn dus vele dingen die echt verbeterd kunnen worden.
Een dagje sauna voor 2 personen komt tegenwoordig al gauw op € 100,-- . En gezien de prijs en kwaliteit is dit niet erg overeenkomstig.
Vriendelijke groeten
Cees Flipsen
Positieve punten tijdens je bezoek
Helaas heb ik geen positieve punten kunnen ontdekken. Moet wel zeggen dat de sauna's en zwemgelegenheden mooi schoon zijn
Verbeterpunten of suggesties
Het lunch buffet op de schop gooien en maak er een ontbijt buffet van . Zou zeggen ga eens kijken bij een van der Valk hotel. Daar is het ontbijt buffet zeer uitgebreid en niet duur ( verschilt per Hotel maar gemiddeld € 15,-- pp)