Ik heb altijd een prettige ervaring met de spa, behalve gisteren bij de beautyafdeling. Zie verbeterpunten.
Positieve punten tijdens je bezoek
De sauna's zijn heerlijk en er zijn veel verschillende faciliteiten. Alles is schoon. De receptionisten bij de aankomstbalie.
Verbeterpunten of suggesties
Ik had om 15.00 uur een massage gereserveerd. Dit is bij binnenkomst bij de receptie bevestigd. Echter, toen ik mij om 14.30 uur bij de balie meldde bleek de afspraak ineens te zijn verplaatst naar 17.30 uur. Heel raar. Deze tijd was voor mij niet mogelijk dus kreeg ik geen massage, terwijl dit wel in mijn arrangement zat inbegrepen. Ik kreeg van de beautyreceptioniste een e-mailadres zodat ik een e-mail kon sturen om een gratis afspraak te maken voor een volgende keer, maar dit vond ik een rare oplossing. Geld terug was niet mogelijk. Bij de receptie in de aankomsthal kreeg ik gelukkig een kortingsvoucher voor gratis entree. Er werd gezegd dat het een communicatiefout was, maar aangezien het via computersystemen gaat lijkt dit mij sterk. Volgens mij heeft de beautyafdeling mijn afspraak gewoon verplaatst.
Het lunchbuffet is vergeleken met eerdere bezoeken achteruit gegaan. De pasta was koud en plakkerig en de soep had weinig smaak.