Op dinsdag 7 juni samen met een vriend langskomen. We hebben gereserveerd via een nieuwsbrief die ik kreeg. We wilden deelnemen aan de dag special inclusief lunch.
Positieve punten tijdens je bezoek
Leuke actie die dag special met lunch.
Verbeterpunten of suggesties
De service van het restaurant kan wel iets beter. Tafels waren niet schoongemaakt. Ik bestelde een verse jus en kreeg jus uit een pak/fles. Als ik dat had geweten had ik liever iets anders besteld. Verder had ik aangegeven dat wij de dagspecial met lunch hadden. Maar ons werd helemaal niet duidelijk gemaakt wat dit nou inhield en waar we uit konden kiezen, ik moest er echt zelf achteraan gaan. Omdat ik de nieuwbrief maar vluchtig had doorgenomen, kon ik me alleen het broodje van de dag herinneren. Dit is dan ook de reden waarom wij alleen een broodje hadden genomen. Ik kwam hier achteraf pas achter, omdat ik nogmaals jullie nieuwsbrief ging lezen. Dus mijn verbeterpunt zou zijn: als klanten aangeven dat ze meedoen met een arrangement/dagspecial, geef ze dan een aparte kaart of leg duidelijk uit waar men uit kan kiezen.
Reactie Spa Zuiver:
Beste Jessica, Bedankt voor de review! We vinden het vervelend om te horen dat de keuze m.b.t. de horeca niet duideijk was. We hebben je feedback ook gelijk doorgestuurd naar onze horeca afdeling om dit in de toekomst te verbeteren. We hopen je desondanks nog een keer te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver