Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

D van der Linden Vooren

Ontspannen dag gehad in de sauna. zie onderaan voor feedback

Positieve punten tijdens je bezoek

zoals altijd genoten van de rust en ruimte; zo fijn dat er zo veel mogelijkheden bestaan qua sauna's. de nieuwe kaart zag er ook heel mooi uit.

Verbeterpunten of suggesties

mijn reservering voor de behandeling was bevestigd via mail voor 15.00 uur. Toen ik echter aankwam, bleek dat mijn behandeling naar 13.00 uur verzet was, hiervan ben ik niet op de hoogte gesteld. Als ik dus pas om 15.00 uur binnen was gekomen, had ik mijn behandeling dus gemist.
daarnaast heb ik het idee dat de opgietingen verminderd zijn; voorheen werden op zeer frequente basis opgietingen gedaan in de finse sauna buiten; nu waren er 'slechts' 3 gepland in de kleinere finse sauna binnen.
als laatste; ondanks dat de nieuwe kaart er heel mooi uit zag, vind ik het door mij gekozen gerecht (sandwich met gegrilde haloumi en gepofte perzik) niet echt een sandwich; het was eerder een salade, met 2 reepjes brood en een klein stukje stukje haloumi; zeker in vergelijking met de enorme gepofte perzik. het was heerlijk maar wel wat klein.

Reactie Spa Zuiver:

Beste D van der Linden Vooren,
Hartelijk dank voor je review en fijn om te horen dat je hebt genoten van de rust en ruimte in onze spa.
Jouw feedback met betrekking tot het aanpassen van de behandeltijd zullen we in overleg met onze beautyafdeling gaan oppakken zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.
In verband met het onderhoud konden de opgietingen niet plaats vinden in de Finse buitensauna, de onderhoudsperiode is inmiddels voorbij en de opgietingen vinden daar nu wel weer plaats, met de oude frequentie.
Daarnaast zullen we de opmerking over het door jou gekozen gerecht doorsturen naar onze horeca afdeling zodat wij dit kunnen verbeteren.
Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 3/5