Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Jeroen Verdonk

Ik kom hier heel erg graag. Altijd geniet ik met volle teugen van alle faciliteiten en de op gietingen. Vooral de nieuwe opgieter (was er zondag 10/7) was erg goed en zette een humoristische ontspannen gezellige sfeer neer. Hij heeft veel lol in zijn vak.
Ik vond het zeer zeer frustrerend om ruim 50% van de ligbedden met handdoeken 0.i.d. te zien, terwijl ik even wilde gaan relaxen. Dat kon dus niet.

Positieve punten tijdens je bezoek

Een geweldige opgieter in de Finse sauna. Erg veel humor. Energiek. Hij wist ook de sfeer goed te houden toen een paar mensen kibbelden, zelfs ruzie kregen. Geweldige man.

Verbeterpunten of suggesties

Plaats borden met een tekst in de trant van " wilt u geen ligbedden met handdoeken o.i.d. bezet houden"
Of " wanneer uw ligbed minstens 30 minuten niet gebruikt wordt, behouden wij ons het recht om uw handdoek o.i.d. te verwijderen zodat een andere gast gebruik kan maken van het ligbed".

Reactie Spa Zuiver:

Beste Jeroen, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Fijn om te lezen dat je hebt genoten van onze opgietingen en onze spa faciliteiten. We willen je daarnaast bedanken voor het insturen van je feedback m.b.t. de ligbedden. Het hoort inderdaad niet dat ligbedden bezet worden gehouden d.m.v. handdoeken. We hebben je feedback daarom doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling om dit in de toekomst te verbeteren. We hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 5/5
Beveel je Zuiver aan? Ja