Eenvoud van reserveren
Service voorafgaand aan bezoek
Restaurant
Service tijdens bezoek
Arrangement/ entree

Zoals gebruikelijk was het weer genieten bij Spa Zuiver. Ik heb heerlijk met een goed boek op een bedje op de ligweide gelegen, af en toe onderbroken door een bezoekje aan een sauna, stoomtempel of zwembad.

Positieve punten tijdens je bezoek

Pluspunten zijn naar mijn idee de grote ruimtes en moderne uitstraling, de hygiëne, de keuze aan sauna's en vriendelijkheid van de medewerkers.

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat er twee badkledingdagen gekomen zijn in plaats van een dag in de week. Verder zouden op de ligweide wat meer plekken in de schaduw gecreëerd kunnen worden (bij warm weer lig je eigenlijk altijd in de volle zon). Tenslotte heb ik de indruk dat het voor toeristen die niet gewend zijn aan sauna's, wat meer uitleg gegeven zou kunnen worden, met bijv een folder in het Engels (ik kwam een Amerikaan tegen die veel vragen nog had). Hele basale uitleg over sauna gebruik in het Engels zou ook nog aan de website toegevoegd kunnen worden.

Reactie Spa Zuiver:

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Fijn dat je het lekker hebt gehad. spa. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de belangstelling in badkledingdagen is toegenomen. Dit heeft ons doen besluiten om een wekelijkse tweede badkledingdag te lanceren.
Jouw opmerking over schaduwplekken zullen wij doorsturen naar de betreffende afdeling, om onze faciliteiten in de toekomst te kunnen verbeteren.
Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 4/5