Ik als trouwe en vaste bezoeker vind de spa zuiver erg goed.Behalve dan op de badkledingdagen, dat is echt het niveau mirandabad.De mensen maken net geen bommetje. Veel mensen gaan zonder handdoek in de sauna zitten, en als je zegt dat ze op een handdoek moeten gaan zitten, krijg je een grote mond, en zeggen dan dood leuk dat ze geen zin hebben om op een handdoek te zitten. Verder zijn de mensen ook niet stil in de stilte ruimtes, em springen zo uit de sauna in het koude bad of zwembad.Als abonnementhouder heb ik deze dagen een paar keer geprobeerd, maar is niks voor mij, met mensen die overal msling aan hebben.Dus 8 dagen in de maand kan ik mijn geliefde sauna niet in.Jammer , want ik dacht dat jullie een luxe sauna waren .....maar niet op dinsdag en donderdag dus. Kunnen jullie de badkledingdagen niet tot 19.00 laten duren , en daarna voor de rustige en ongeklede gasten open zijn.Verder buiten deze dagen om , ben ik een zeer tevreden gast.
Positieve punten tijdens je bezoek
Buiten de badkledingdagen is het een luxe sauna met vriendelijk personeel, heerlijk.
Maar op badkledingdagen duidelijk niet
Verbeterpunten of suggesties
Ja, zie hier boven mijn bericht
Reactie Spa Zuiver:
Beste Els,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback over je bezoeken aan onze spa.
Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat de belangstelling in badkledingdagen is toegenomen. Deze toegenomen vraag heeft ons doen besluiten een wekelijkse tweede badkledingdag te lanceren. Op deze dagen verwelkomen we een heleboel gasten, die kennis willen maken met de spa maar zich er (nog) niet comfortabel bij voelen dit ongekleed te doen.
Helaas zullen er altijd gasten zijn (zowel op de badkledingdagen als op de ongeklede dagen) die de regels niet naleven, onze gastvrouw zal deze gasten hier op attenderen maar zij kan helaas maar op één plek te gelijk zijn. Wij zijn momenteel actief bezig om de regels duidelijker te communiceren, wellicht dat het je al is opgevallen maar de belangrijkste saunaregels zijn sinds vorige week op meerdere plekken zichtbaar en de gasten worden door de receptie actief geattendeerd op de huisregels.
De komende periode zullen wij hier verder mee aan de slag gaan om zo alle gasten een ontspannen spadag te bezorgen.
Spa Sport Hotel Zuiver