Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Heb een heerlijke dag gehad. Ik had voor mijn verjaardag een arrangement gekregen. Maar omdat dat al meer dan 2 jaar geleden is belde ik van de week naar Spa Zuiver om te verifiëren of de ticket nog wel geldig was. Geen probleem. Nadat ik mijn code had gemaild werd mijn ticket met een jaar verlengd. Ik kreeg daar de volgende dag een bevestiging van. Maar toen ik vanmiddag na mijn dagje wellness bij jullie wilde afrekenen bleek mijn ticket al te zijn gebruikt. Op 4 feb '15. Ik was toen in Maleisië. Wat mij stoorde was dat de medewerkster van Spa Zuiver deed alsof ik de boel zat te flessen. En daardoor werd dit probleem ineens de mijne. Dus of ik het hele bedrag even wilde betalen. Maar ik had een geldig ticket!! Met een bevestiging via de mail!! Hoezo werd dit ineens MIJN probleem. Uiteindelijk heb ik de helft moeten betalen. €64,- Terwijl ik eigenlijk €30 had moeten betalen als Spa Zuiver klantvriendelijk had gehandeld. Voor mij veel geld. JAMMER!!!! dat Spa Zuiver mij liet boeten voor iets wat naar mijn mening scheef zit in het systeem van tickets verwerken. Nogmaals JAMMER!!!!

Positieve punten tijdens je bezoek

Alles is heel schoon. Massage was voortreffelijk.

Reactie Spa Zuiver:

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je bericht, dat is bijzonder en wij willen graag uitzoeken hoe dit kan. Heb je toevallig nog een kopie van je cadeaubon?
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 3/5