Wij zijn al een paar jaar regelmatig bij Spa Zuiver geweest. In het begin vonden wij het geweldig. De laatste tijd vind is er iets aan het veranderen wat wij niet positief vinden. Door de "aanbiedingen" komen er mensen op af die onbekend zijn met de sauna etiquettes. Dat zorgt voor een beetje "tokkie publiek" verder vinden wij het bijzonder irritant dat de donderdag is uitgeroepen tot "badkleding dag" . Voor ons was de donderdag namelijk de meest voor de hand liggende dag om het mooie bedrijf te bezoeken. Dit heeft inmiddels geleidt tot bezoeken aan andere bedrijven. Mijn mening: als je naar de sauna gaat dat is dat gewoon bloot. Degene die daar niet mee om kunnen gaan horen er gewoon niet thuis. maar ja, zoals in veel gevallen beslist hier de boekhouder, jammer!
Positieve punten tijdens je bezoek
Schoon en netjes, kwaliteit horeca goed, personeel gastvrij en vriendelijk. Mooi bedrijf
Verbeterpunten of suggesties
Weg met de extra badkleding dag. Pas op je zaak met aanbiedingen die mensen binnen halen die het imago schaden
Reactie Spa Zuiver:
Beste Frank,
Hartelijk dank voor je uitgebreide review.
Wat vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad tijdens je bezoek aan onze spa. Wij proberen al onze gasten bij aankomst in de spa te attenderen op de etiquette, daarnaast hebben wij ook het ideale saunarondje voor beginnende saunabezoekers uitgeschreven zodat iedereen op de juiste manier kennis kan maken met een bezoek aan de sauna. Onze gastvrouw is in de spa aanwezig om gasten te helpen maar ook om bezoekers te attenderen op de etiquette etc. Helaas kan onze gastvrouw niet overal tegelijk zijn om gasten op hierop te attenderen.
De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de belangstelling in badkledingdagen is toegenomen. Deze toegenomen vraag heeft ons doen besluiten om een wekelijkse tweede badkledingdag te lanceren. Hiermee komen wij tegemoet aan de wens van een groot gedeelte van onze bezoekers. Misschien is een badkledingdag in onze spa niet aan jou besteed, wij hopen je desondanks nog op een van de vijf niet badkledingdagen te mogen ontvangen.
Spa Sport Hotel Zuiver