Mooi saunacomplex, de behandelingen zijn super. Erg fijn om te ontspannen bij jullie!
Positieve punten tijdens je bezoek
Het was wederom een zeer ontspannen en plezierig bezoek.
Verbeterpunten of suggesties
De jonge dame die mij hielp bij het inchecken was duidelijk nog erg onervaren met het systeem en was communicatief niet zo sterk. Ze bleef zeggen: 'het gaat niet in het systeem'. Later is dat bij de beautybalie op een zeer klantvriendelijke manier recht gezet en was het mogelijk. Sterker nog, die dame gaf aan dat het een volkomen logische vraag was.
De nieuwe menukaart in het restaurant vind ik een behoorlijke verslechtering ten opzichte van het eerdere aanbod.
Reactie Spa Zuiver:
Beste Suzanne,
Bedankt voor je recensie, fijn om te horen dat je onze behandelingen zo kunt waarderen en hebt genoten van een ontspannen bezoek.
Het kan natuurlijk dat je door een van onze nieuwe collega's bent geholpen die nog niet helemaal bekend is met het systeem want dit is best complex, onze excsues hiervoor. Gelukkig heeft de beautybalie je wel kunnen helpen.
Binnenkort zullen we weer starten met een nieuwe menukaart waarbij je gewoon een gerecht kunt kiezen in plaats van er zelf een samen te stellen.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Mer vriendelijke groet,
Spa Sport Hotel Zuiver