Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Ik kom graag in Spa Zuiver, er zijn veel faciliteiten waar ik erg van geniet.

Verbeterpunten of suggesties

Het zou fijn zijn als bepaalde dingen konden worden verholpen, bv in de doucheruimte links van de koude waterval sta je altijd met de voeten in het water, het loop niet goed af zoals in de andere douche rechts van de koude waterval. In de grote doucheruimtes bij de entree doen verschillende douches het helemaal niet. En als ze het wel doen zijn de straaltjes vaak keihard, verkalking van de douchekoppen?? De drie waterstraaltjes buiten in het zwembad zijn zo slap dat je niet weet waar ze voor dienen. Vroeger toen ze niet uit een pijp kwamen en er maar twee van de drie aanstonden, hadden ze allebei een mooie massagestraal, echt weldadig, en je kon er ook lekker tegenin zwemmen... Ook zou er vaker tussendoor voor het dweilen van de vloer gezorgd moeten worden daar, waar altijd waterplassen blijven staan omdat de tegels niet goed gelegd zijn, bv de hele hoek bij de grote sauna (onder de trap naar de kleurensauna) Als je daar je badjas/handdoek wilt ophangen sta je vaak in een plas water.

Reactie Spa Zuiver:

Beste heer/mevrouw,
bedankt voor je recensie, wat leuk om te horen dat je onze spa zo graag bezoekt.
Wij gaan jouw opmerkingen over de doucheruimtes doorsturen naar onze technische dienst. Wij zijn op de hoogte van het slecht weglopen van het water en hier wordt al actie op ondernomen.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 5/5