Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Al sinds de opening ben ik een trouwe gast van Spa zuiver. Dat zal ongetwijfeld zo blijven want: het is lekker dichtbij, het is er mooi en fijn, er is voor ieder wat wils- van opgietingen tot heerlijke rust in de haardsauna en een mooi zwembad- het eten is lekker en de service en dienstverlening erg goed.

Positieve punten tijdens je bezoek

De sfeer bij Spa zuiver is prettig en ontspannen. Dat is mooi want daar kom je uiteindelijk voor. Daarnaast is het veelal druk en vol maar dat betekent niet dat je het idee hebt dat er te weinig plek of ruimte voor je is. De diverse ruimten, hoewel nu iets minder vanwege verbouwingen, bieden voldoende plaats aan iedereen. Tot slot, Spa zuiver is mooi, ik vind het een lust voor het oog met veel aandacht voor detail.

Verbeterpunten of suggesties

De sfeer in het restaurant vind ik wat minder. De wijze van presenteren komt op mij over alsof ik een vier sterren restaurant ga eten maar dan (bijna) in mijn blootje. Dat mag echt wat minder, vooral omdat het wat mij betreft, afbreuk doet aan de kwaliteit van het eten. Die is namelijk top!
De lange wachttijden bij het in- en uitchecken gaarne verbeteren. Vooral de barcode om de sauna te verlaten is niet van deze tijd.

Reactie Spa Zuiver:

Beste heer/mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je een trouwe bezoeker van onze spa bent. De meeste verbouwingen in de spa hebben plaatsgevonden, mocht je willen weten of er tijdens je bezoek werkzaamheden zijn kun je dit altijd terug vinden bij onze FAQ op onze website.
Wij zullen jouw opmerking over het restaurant doorsturen naar de betreffende afdeling om onze service en dienstverlening te verbeteren.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 5/5