Jammer dat ze je verwelkomen bij een sauna met vernieuwingen en er een deel dicht is nog. Het is voor velen niet duidelijk dat ze de voeten niet op de banken moeten maar op de handdoek en er wordt regelmatig gepraat in de sauna. Als je vervolgens vraagt of het wat stiller kan, krijg je als antwoord terug: is dit een stiltesauna dan? Er staat dus niet duidelijk genoeg aangegeven dat alle saunas stiltesaunas zijn (bij de muzieksauna vind ik het niet storend als er mensen praten overigens). Het zou prettig zijn als dingen wat duidelijker waren. (als jullie toch bezig zijn met renoveren) Dit is mijn eerste keer in spa zuiver dat ik het niet zo prettig vond als ik gewend was.
Positieve punten tijdens je bezoek
Fijne saunas
Verbeterpunten of suggesties
Duidelijkheid omtrent stilte en gebruik handdoeken. Fijn als van tevoren aangegeven wordt dat er dingen dicht zijn ook.
Reactie Spa Zuiver:
Beste Michelle,
Bedankt voor je uitgebreide feedback over je bezoek aan onze spa. Bij de meeste faciliteiten wordt aangegeven dat het stilte ruimtes zijn, daarnaast wordt het ook aangegeven in onze huisregels die aan iedere gast worden meegegeven. Wij zullen gasten hier vaker/beter op attenderen.
Bij grote verbouwingen of onderhoud staat altijd een melding op de homepage, om te zien welke faciliteiten er buiten gebruik zijn kun je onze FAQ raadplegen op zuiveramsterdam.nl. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er onverwacht een storing of defect is dit proberen wij altijd direct op te lossen.
Spa Sport Hotel Zuiver