Voor het eerst op badkleding dag. Dit vond ik minder prettig dan de overige dagen. Het leek ook alsof het veel drukker was dan op de overige dagen.
Positieve punten tijdens je bezoek
De service van het personeel is uitstekend. Dit geldt voor zowel het restaurant, als het personeel dat werkt bij de speciale activiteiten.
Verbeterpunten of suggesties
Het systeem om zonder afspraak een behandeling in de spa in te boeken leek wat omslachtig. Het duurde vrij lang voordat duidelijk was of de drie personen waar ik mee was ingeboekt konden worden voor een behandeling.
ook is het goed om van te voren aan de balie te vermelden dat bij een groep(je) mensen die zich hebben aangemeld voor een arrangement, de rekening niet uitgesplitst kan worden ( dat iedereen individueel op zijn bandje kan laten scannen wat hij/zij moet afrekenen).
Reactie Spa Zuiver:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je uitgebreide review over je bezoek aan onze spa. Wat fijn om te lezen dat de service van onze medewerkers jou positief is opgevallen, wij zullen dit compliment ook overbrengen naar onze collega's. De drukte is per dag verschillend en is van een hoop zaken afhankelijk zoals het weer, vakanties en lopende acties, door de tweede badkledingdag hebben we de drukte op dinsdag beter kunnen spreiden.
Jouw verbeterpunten en suggesties over het inboeken van behandelingen en het splitsen van de rekening zullen wij doorsturen naar de betreffende afdeling.
Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver