Altijd mijn favoriet geweest!..
Positieve punten tijdens je bezoek
ik had een wijn besteld. Die was naar onze mening zuur. 1 serveerster snapte dit niet. De andere kwam erbij, geen probleem! ik mocht zelfs proeven welke lekker smaakte en die uitgekozen. Top! zo hoort het! :)
Verbeterpunten of suggesties
in de muziek sauna was vanaf 9 uur geen muziek. tot 15 uur gewacht.. maar doorgegeven. Vonden ze erg prettig.
Misschien dat iemand eens rond kan lopen om te kijken of alles t doet? :)
Voor badkleding moet je extra betalen. Toen we voor uitleg vroegen kregen we een vaag antwoord. Nog steeds niet duidelijk waarom je p.p. 3 euro extra moet betalen. We waren er in de ochtend/middag. De beveiliging is pas savonds hebben we gehoord. Dan alsnog de extra kosten betalen? misschien een tip om dit aan te passen naar alleen savonds?
Reactie Spa Zuiver:
Beste Petra,
hartelijk dank voor je uitgebreide feedback over je bezoek aan onze spa. Wat fijn om te lezen dat onze collega's dit zo hebben opgelost en je alsnog hebt kunnen genieten van een glas wijn.
Bedankt dat je hebt doorgegeven dat de muziek niet speelde, wij zullen doorgeven aan onze collega's dat ze hier een extra check op moeten doen. De badkledingdagen zijn druk bezocht, om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen zijn er deze dagen meer gastvrouwen, saunameesters, schoonmaak etc. vandaar ook de toeslag
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver