Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Zeynep Ozkaya

Ik wilde een online reservering maken maar was mijn wachtwoord vergeten dit werd echter een groot probleem. Ik schrijf in de online formulier dat ik mijn wachtwoord was vergeten en vroeg een nieuwe aan maar die kreeg ik niet. Tot op heden, na aantal weken van verzoek, heb ik nog steeds geen nieuwe wachtwoord. Dan bleef mar een optie open voor mijn namelijk telefonisch reserveren, maar dan moest ik weer extra 5 euro betalen maar dat wilde ik niet want ik wilde liever online reserveren maar kreeg niet de mogelijkheid voor een nieuwe wachtwoord. Moest echt lang over de telefoon gaan uitleggen waarom ik niet online kon reserveren. Dan dat de ene Jennefer, een medewerker mij beloofd dat het in orde zou komen met mijn wachtwoord, althans ze zou het probleem doorgeven aan de desbetreffende afdeling en dat het ok was met mijn reservering. Eenmaal daar bij de receptie bleek dat er geen reservering is gemaakt en dat het niet mogelijk was om het wachtwoord probleem aan de desbetreffende afdeling door te geven. Dit is allemaal er vermoeiend en vind jammer dat ik nog steeds geen wachtwoord heb, want ik wil morgen misschien weer heen en dan heb ik weer het zelfde probleem. Kan iemand dit voor mij oplossen a.u.b.?

Positieve punten tijdens je bezoek

Goede sauna's en lekkere buitenbad en bubbelbad

Verbeterpunten of suggesties

Betere communicatie tussen reserveringen, online service en de receptie!!

Reactie Spa Zuiver:

Beste Zeynep,
hartelijk dank voor je review, allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak. Wat vervelend om te horen dat het niet lukt om online een reservering te maken. Wij zullen jouw probleem voorleggen aan onze websitebeheerder, we zouden je willen vragen om even een e-mail te sturen naar media@zuiveramsterdam zodat we samen met jou even kunnen testen wat er niet goed gaat en we rechtstreeks even contact met je op kunnen nemen en je ook op onze berichten kunt reageren.
We horen graag van je.
Spa Sport Hotel Zuiver