Heerlijke dag pure verwennerij van 's morgens tot laat in de middag. Een opkikker en opfrisser die ik iedereen gun en aanraad.
Positieve punten tijdens je bezoek
Verrast door 3 nieuwe extra heerlijke keuzes saunabeleving: infrarood cabines, warme stenen banken, de kleurenruimte waren we vergeten maar nu opnieuw ontdekt. Overal kleine aanpassingen van o.m. aankleding restaurant. Rituals is een fijne keuzetoevoeging; heerlijke producten. Fijn dat de plastic tasjes nog wel aangeboden konden worden. Het lopend buffet was heel smakelijk, hopelijk blijft die mogelijkheid bestaan als arrangement, waarbij de prijs ook heel fijn is. Zichtbaar is dat er hard wordt gewerkt om steeds het beste te kunnen bieden, om innovatief te blijven zoeken naar optimalisering.
Verbeterpunten of suggesties
Het lopend buffet was heel smakelijk, maar krimpt per keer van bezoeken. Het was prima en smakelijk, maar veel minder keuze. Wel fijn was de keuze water, sap en melk. Jammer dat de broodkeuze tot 2 soorten was beperkt. we misten de heerlijke chocolade traktatie als afsluiter, ook hier veel minder keuzes. We begrijpen dat dit noodzaak zal zijn, maar het blijft jammer.
Reactie Spa Zuiver:
Beste H.E. Boerhout,
Wat een mooie beoordeling, wat fijn dat de aanpassingen en verbeteringen in onze spa zo positief zijn opgevallen. Jouw opmerking over het buffet sturen wij door naar onze horeca afdeling zodat wij onze service en dienstverlening kunnen verbeteren. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver