Vandaag bij spa Zuiver geweest. Een heerijk dagje ontspannen. We besloten om daar ook te dineren voordat we naar huis gingen en dit viel helaas erg tegen. Een biefstuk met pepersaus waar de saus heel erg ver te zoeken was. Maar een beetje bijgevraagd omdat er echt zo goed als niets op het bord lag. Kregen een mini bakje saus erbij voor 2 personen. Als toetje panacotta van witte chocolade. Ook dit was een teleurstelling. Panacotta was echt smakeloos. Erg zonde na zo'n dag lekker ontspannen waarbij je het aan alle gemakken voorzien is.
Positieve punten tijdens je bezoek
Heerlijke sauna's
Verbeterpunten of suggesties
Diner viel erg tegen. Als je ergens saus bij krijgt moet dat ook echt bij het gerecht zitten en niet drie druppels. Dessert moet ook beter op smaak gemaakt worden.
Reactie Spa Zuiver:
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Fijn om te lezen dat jullie hebben kunnen ontspannen. Jouw feedback over jullie diner zullen wij bespreken met de horeca afdeling zodat wij onze dienstverlening en service kunnen verbeteren. Wij hopen jullie desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver