Na twee jaar (door ziekte) eindelijk weer naar Spa Zuiver. Met gast. Want ik had zó lopen opscheppen over het fantastische lunchbuffet...Nou, dat viel even tegen! Het ergste was de oude bruine rand om de mortadella. Zo duur is die niet, dan moet je die weggooien na een dag! De noorse garnaaltjes waren er nog wel echter ZONDER sausje. Ook niet te bestellen. 1 tompoes ging voor onze neus weg. De quiche was op. Het afbakken van een volgende duurde zo lang, dat we maar weg gingen. Het saladebuffet met wortel uit blik was ook niet erg uitnodigend. Niets van vlees of kip, alleen maar vis. En daar houd ik niet van. In de bar een jus d'orange...uit een PAK! voor 3,75. Echt niet te drinken! Dat hoort toch echt vers geperst te zijn.
Positieve punten tijdens je bezoek
Kleine flesjes zeer goede Prosecco is een verbetering ten opzichte van per glas, die dan ook van van gisteren was.
Verbeterpunten of suggesties
Zorg voor verse producten. Voor de prijzen die jullie hanteren moet dat mogelijk zijn. De bediening boven moet ook even doorlopen tot het eind bij de bedjes....en kijken of er vuil spul opgeruimd moet worden en bestellingen opnemen...nu moesten wij daar om vragen. Meer personeel bij in en uitchecken. We moesten erg lang wachten.
Reactie Spa Zuiver:
Beste P. Schwarzkächel-Amat,
hartelijk dank voor je uitgebreide review en het spijt ons te horen dat je bezoek niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Wij hebben jouw opmerkingen over het buffet direct besproken met onze horeca afdeling en we begrijpen dat je hierin teleurgesteld bent. Ook jouw opmerking over de jus d'orange hebben besproken en dit zou wel versgeperst moeten zijn, alleen wordt dit in de koeling bewaard in speciale cans. Je mag bij een volgend bezoek altijd onze medewerkers aanspreken zodat zij je een passend alternatief kunnen bieden en in je wensen tegemoet te komen.
Wij hopen dat je ondanks je slechte ervaring onze spa nogmaals komt bezoeken.
Spa Sport Hotel Zuiver