Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Als ik naar de sauna ga dan eigenlijk altijd naar Zuiver omdat het luxe is een altijd prettige ervaringen heb gehad. Door omstandigheden ben ik ongeveer twee jaar niet meer geweest en nu ben ik afgelopen week weer voor het eerst geweest maar het viel me erg tegen. Het was druk, er werd duidelijk bezuinigd op scrub zout dat er vroeger in overvloed was... Nu een soort goedkope douchegel ter vervanging. We zouden een verrassingsmenu krijgen maar dat was gewoon de daghap en werd zonder toelichting op tafel gezet. Het was erg koud en ongezellig in het restaurant en boven in de rustruimte. De lekkere verwarmde waterbeddeden waren weg, daar hadden we juist zo naar uitgekeken. En om het nog even goed af te sluiten... In ons arrangement zat een gratis flesje water maar dat kregen we nergens aangeboden. Toen we naar huis gingen vroeg ik of we een flesje konden meenemen voor onderweg maar dat was niet mogelijk. Dat hadden we in het restaurant moeten vragen.... En kon ze nu niet meer voor ons regelen terwijl er twintig flesjes op de balie stonden voor haar neus!! Het is maar iets kleins maar als je zoveel betaalt voor een dagje welness dan houd ik daar een vervelend gevoel aan over. Ik denk dat dit voor ons de laatste keer was en dat we eens verder gaan kijken naar andere sauna's.

Positieve punten tijdens je bezoek

De massage was lekker en masseuse erg aardig

Verbeterpunten of suggesties

Zie boven

Reactie Spa Zuiver:

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling en feedback over je bezoek. Het spijt ons te horen dat je bezoek niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Wij zullen jouw op- en aanmerkingen gebruiken om onze service en dienstverlening te verbeteren. De communicatie over het menu van de chef zullen wij aanpakken zodat dit duidelijk is voor onze gasten en dat onze collega's van de horeca je uitleggen hoe dit werkt en waar je uit kunt kiezen. Onze excuses dat je het flesje water niet hebt gekregen en ook onze receptioniste dit niet alsnog heeft meegegeven. Dit is zeker een misverstand en dit zullen we in de toekomst proberen te voorkomen.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 1/5