Prima bezoek weer, alles schoon en ruikt prima. Wel gleed ik uit omdat het sommige plaatsten spekglad is, is makkelijk te voorkomen door regelmatig even met een trekker wat water weg te vegen. Verder was een dame van de bediening ( donker haar) boven bij de relax bar rond 17 uur ronduit onaardig. Nog nooit meegemaakt want de bedieningnis altijd prima bij jullie. En wel weer zoals altijd gedoe bij het afrekenen, op de 1 of andere manier moet ik altijd zelf goed kijken want er staan altijd dingen dubbel op en mijn entree als gym lid kost natuurlijk niets als ik lunch etc. Elke weer gaat dat mis, net jammer
Positieve punten tijdens je bezoek
Zie boven
Verbeterpunten of suggesties
- plekken waar veel water blijft staan even vegen tussentijds zodat mensen niet vallen
- iets doen aan mogelijkheid om bandjes samen toevoegen voor de rekening, gaat nu steeds mis door beide bandjes apart te moeten betalen terwijl er op beide bandjes zaken dubbel worden gerekend
Reactie Spa Zuiver:
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je uitgebreide review over je bezoek. Wij jouw feedback over de gladheid doorsturen naar onze gastvrouwen zodat ze hier scherper op kunnen zijn, je mag tijdens je bezoek ook altijd onze gastvrouw attenderen op de gladheid zodat ze hier meteen actie op kan ondernemen.
Het spijt ons te horen dat je niet gastvrij bent geholpen, onze oprechte excuses hiervoor wij zullen jouw opmerking hierover net als jouw aandachtspunt over het afrekenen doorzettennaar de manager van de betreffende afdeling.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa en dan een optimale ervaring te kunnen bieden.
Spa Sport Hotel Zuiver