Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Esther

Mooie locatie, heerlijke sauna's, goede keuken. Paar kleine opmerkingen/aandachtspunten.

Positieve punten tijdens je bezoek

Nieuwe infraroodsauna is een aanwinst. Mooi, ruim en heerlijk. Alleen de geur vind ik persoonlijk te sterk en niet prettig.

Verbeterpunten of suggesties

Meer supervisie. Het viel ons op dat er veel wordt gekletst in de sauna's en relaxeuimte. Heel storend en asociaal. Verder veel mensen die aan elkaar zitten. Heel storend. Nu heb ik er zelf iets van gezegd maar ik heb liever dat het vanuit de sauna zelf wordt gecommuniceerd.

Verder graag duidelijk op website communiceren dat de aankomsttijden die je noteert bij reservering bepalend kan zijn voor eventuele behandeling die je boekt. Spa Zuiver plant dit zonder overleg in en als je iets later arriveert, kn het zijn dat je te laat bent voor je behandeling. Dit zou anders moeten. Verbeterpunt!

Reactie Spa Zuiver:

Beste Esther,
hartelijk dank voor de review over je bezoek en je feedback. Bij een toekomstig bezoek mag je altijd onze gastvrouw of saunameester aanspreken op aandachtspunten. Zij kunnen hier dan direct actie op ondernemen, zij zien helaas niet alles zelf maar willen hier graag aandacht aangeven. Jouw opmerking over de aankomst- en vertrektijd in combinatie met de behandelingen zullen wij doorsturen naar de verantwoordelijke afdeling zodat zij kunnen kijken of hier verbeteringen in doorgevoerd kunnen worden.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 4/5