Avondentree genoten bij Spa Zuiver. Heerlijk genoten van de sauna's en culinair. Een paar dingen misten er. Het originele scrubzout (nu alleen Palmolive scrub massage) maar deze heeft het gewenste effect als met traditionele scrubzout. Bij het afrekenen werd niet gevraagd hoe we het hadden gehad, anders had ik dan direct deze klantfeedback kunnen geven. Ik miste ook een opgieting later op de avond. De laatste is nu om 21.00 uur terwijl Spa Zuiver tot veel later open is. Daar liggen nog kansen.
Positieve punten tijdens je bezoek
Opgietingen, heerlijk genoten van welness en culinair
Verbeterpunten of suggesties
et originele scrubzout (nu alleen Palmolive scrub massage) maar deze heeft het gewenste effect als met traditionele scrubzout. Bij het afrekenen werd niet gevraagd hoe we het hadden gehad, anders had ik dan direct deze klantfeedback kunnen geven. De appel kaneel doucheschuim was ook heerlijk, deze is verdwenen. Of nu samenwerking met rituals is aangegaan om dit aan te bieden bij de doucheruimtes.
Reactie Spa Zuiver:
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je uitgebreide review over je bezoek. Fijn om te lezen dat je van de sauna en het arrangement hebt genoten. Het scrubzout tast helaas onze leidingen aan daarom hebben wij gekozen voor een alternatieve scrub. Jouw opmerking over de opgieting later op de avond zetten wij door naar de saunameester. Normaal gesproken wordt bij de uitcheck gevraagd of het bezoek naar wens is geweest, wellicht dat dit bij jou vertrek per ongeluk is vergeten. Onze oprechte excuses hiervoor.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver