Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Anna Groot

Ik kom al jaren bij Spa Zuiver, met alle plezier en geniet telkens weer met volle teugen. Tot gisteren dinsdag 13-08 !
Het was namelijk badkledingdag. Het kwam nou eenmaal zo uit, dat ik niet op een andere dag kon, dus ik in bikini de sauna in. Eens en nooit weer. De sfeer was alsof ik in het zwembad van Centerparks terecht was gekomen. Heel veel jeugdige bezoekers, die geen interesse hadden in ontspanning en meditatie en het daarom voor de overige gasten ook verpestte. Het opgietprogramma was voor de avond aangepast, vanwege de sfeer op badkledingdagen, wat ik heel erg goed kan begrijpen. Dan moest ik ook nog eens €6,50 toeslag betalen terwijl ik al veel minder kwaliteit genoot dan normaal, geen moment van Zen had en me dood-irriteerde aan de slag bezoekers, die in groepjes en als kleine kinderen door het resort renden en lawaai maakten. Ook tijdens de opgietingen en in de sauna's hun mond niet voor 15 minuten konden houden. Echt vreselijk gewoon. Ik ben ook nooit zo kort gebleven, maar eerder naar huis gegaan dan gepland. Wou dat ik dit van te voren had geweten. Of op de website vast gewaarschuwd werd voor het verschil van ervaring, zeker als vaste klant.

Positieve punten tijdens je bezoek

Zoals gewoonlijk was de saunameester weer voortreffelijk (Michel) en de nieuwe ook (Robin). En de rest van het personeel ook. Zelfs de heren van de beveiliging, die ik nog nooit heb gezien op normale ongekleedde dagen, maar die blijkbaar in grote getalen aanwezig moeten zijn op dit soort dagen, waren erg vriendelijk.

Verbeterpunten of suggesties

Voor reguliere dagen is het echt perfect vertoeven in Spa Zuiver! En genieten geblazen. Heb ik alleen de verbetering te noemen van de gladde delen van de vloer, waardoor ik bijna onderuit ging. misschien anti-slip stickers?
Maar voor de badkledingdagen heb ik er wel een aantal;
Minder badkledingdagen, i.p.v. nu de dinsdag én de donderdagen, want dat zou ook het personeel ten goede komen.
U zou de leeftijdsgrens van badkledingdagen kunnen verhogen naar 23 jaar, dat zou al heel veel helpen voor de sfeer.
Vaste klanten online of aan de balie al moeten voorbereiden op het grote verschil en hun ook geen toeslag laten betalen als compensatie voor het ongemak en het missen van de avondrituelen..
Daarbij riep ook de zwemkleding die ik daar gisteren allemaal heb gezien om snelle verandering! Zeker qua hygiëne!
Specificatie van het begrip "badkleding" moeten jullie echt duidelijker gaan aangeven zoals bij vele andere sauna's wel wordt gedaan;
Verplicht strak om het lichaam aansluitend zwemgoed, geen bad-jurkjes of lange wijde korte broeken, waar zelfs ondergoed onder wordt gedragen! En ook geen boerkini's zoals ik ze noem (zwemkostuum met lange mouwen en broekspijpen tot op de enkels)
Het verplichten van een grote handdoek en toezicht daarop houden, zodat in de sauna en bij opgietingen daadwerkelijk iedereen netjes met kont en voeten op de handdoek plaats kan nemen. Zo niet, dan er 1 verplicht laten huren!

Score voor Spa Zuiver: 1/5
Beveel je Zuiver aan? Ja