Mijn eerste reactie was natuurlijk als geïnteresseerde in Spaanse wijnen, dus nieuwsgierig naar de website en aangeboden wijnen. De wijnen worden netjes aangeboden ex en in btw bovendien zijn het wijnen die niet overal als bulk te koop staan.
Dus heb ik ht gevoel dat de wijnen rechtstreeks (of via andere gespecialiseerde importeurs) worden geinporteerd. Hopend op de goede jaargangen daar men in Spanje deze graag voor zichzelf houden; dus gat in de markt. Het is zoeken, bellen, bestellen en je vraag wordt positief beantwoord. Bovendien kun je ook afhalen en staan de wijnen netjes klaar.
Goede service, medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf EN PRODUCT, duidelijke website, goede service en afspraken worden nagekomen. Koop vooral de goede jaren in!!
Door de drukte komt het er wel eens niet van da de nieuwere etiketten, flessen worden bijgewerkt, witte/rose wijnen staan ook bij de rode afgebeeld en vise versa. Jaartallen van de wijn staan er niet bij. Er zou een of twee keer per jaar een proeverij moeten worden gehouden om onbekende wijnen te kunnen leren kennen (wil ik wel aan meewerken SWEN 3)