Je moet je email invullen en je mobiele telefoonnummer. Op de site staat dat het gemiddeld 45 min duurt inclusief bezorging. Ze hebben dus alle gegevens en je betaald toch een behoorlijk bedrag. Toch moet ik na 1,5 uur maar eens bellen om te horen hoe het zit. Ik krijg 100x sorry aan de telefoon ook een bezorger die nov sorry zegt die misschien ook wel oo de hoogte is gesteld van mijn belletje. Is het niet mogelijk om zodra de bestelling in de auto gaat een sms te versturen of bij uitloop een sms te versturen? Kleine moeite grote service lijkt me. Hierdoor hoeft een klant minder te bellen. Het lijkt me stug als dit niet vaker bedacht is.....! Ipv voor 20.00 uur zoals gepland te eten als verassing voor de jongeman van 10 heeft hij nu wat anders gegeten en heb ik alleen met mijn vrouw gegeten. Ik heb nu geleerd dat als ik weer hier bestel en ik wil rond 19.00 uur eten ik dus om 17.30 uur of eerder moet bestellen.