Het leveren van de bestelling rond deze Kerst was iets langer, maar in goede staat ontvangen.
Qua product kan het zelfs duur zijn met een 25% kortingscode. Maar werkt voornamelijk goed op radiatoren die dubbel vinnen hebben van binnen en/of radiatoren die 50cm of hoger zijn. Voor 30cm hoge radiatoren met dubbele vinnen raad ik aan om ze minder in te regelen, dus geen 20 graden verschil tussen intake boven en onder van de radiator, maar max 5/10 graden als het gaat om 30cm hoge radiators. Zelf hebben wij de aanvoer temperatuur van de verwarming op 55 graden gezet dat bespaart een paar centen per uur tegen over de 60 graden. Maar dat is iets dat je zelf even moet testen als je slimmenmeter hebt
Heb je een radiator zonder vinnen aan de binnen kant of aan één kan van de radiator, is het echt geld verspilling.
Voor verbeteringen zal een mono setje met 4 fans in één element voor radiotoren die 70cm breed zijn, een mooie toevoeging zijn. En iets met extra vinnen van 35cm breed die je met magneten die je aan de binnen kant kan bevestigden boven speedcomfort element voor radiatoren kan gebruiken die geen of aan één kant vinnen heeft. Omdat extra warmte oppervlakten die die vinnen geven een groot verschil maken in combinatie met een speedcomfort fan element.