Ik koop zeep, van een gekend Frans merk, om tussen m’n kleding te leggen tegen mot. En ik koop ineens genoeg. Blijkt die zeep langs geen kanten geur (lavendelgeur) geeft. Dus ik stuur de zeep terug, dat kost mij meer dan de zeep gekost heeft. Omdat er geen terugstuur beleid is, vanuit België . Dus koop ik nooit meer bij Spiru
Reactie Spiru:
Namasté Beatrijs,
Bedankt voor je bericht!
Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de geur van de zeep. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. In zo'n situatie bieden we je uiteraard de mogelijkheid om het product te retourneren. Het spijt ons dat we geen controle hebben over de hoogte van de retourkosten, aangezien deze worden bepaald door het verzendbedrijf dat je kiest.
We zijn ons bewust van de CO2-uitstoot bij de productie en verzending van online bestellingen. Daarom hebben we ervoor gekozen om retourneren niet gratis te maken. In plaats van het doorberekenen van verzendkosten aan onze klanten (zodat het kosteloos lijkt), houden we de algemene prijzen van de webshop lager en vragen we retourkosten. Op deze manier proberen we bewust winkelen te stimuleren en de milieubelasting te verminderen. Bij Spiru hebben we weliswaar een retourbeleid, hoewel het misschien niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Deze hebben we per mail met je gedeeld en is terug te lezen op onze website.
Warme groet namens Spiru!