Spiru

Ellen Wellenstein

Verdeeld. Van de twee agaat mini geodes die ik via webshop bestelde is er één bij die fraai is, de andere iz een bijna dichte steen, nauwelijks een holte. Ik ben teleurgesteld in jullie zending.

Reactie Spiru:

Namasté Ellen,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons product. We begrijpen je teleurstelling en willen graag wat meer context bieden over onze Ruwe Agaat Geodes.
Agaat is een natuurlijk materiaal is en daardoor inherent variabel in zijn eigenschappen. Elk stuk agaat is uniek en kan verschillen in kleur, textuur en de mate van kristallisatie. Het kan voorkomen dat sommige geodes meer gesloten zijn dan andere, vanwege de natuurlijke formatieprocessen die plaatsvinden.
Hoewel we streven naar consistentie in kwaliteit, is het onvermijdelijk dat er variaties optreden vanwege de natuurlijke aard van het materiaal. We hopen dat je begrip hebt voor deze natuurlijke diversiteit en dat je de unieke schoonheid van elk stuk agaat kunt waarderen, zelfs als ze enigszins verschillen in hun holtevorming.
Mocht je nog verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.
Zenvolle groet namens Spiru

Score voor Spiru: 1.5/5