Spiru

GP

Voor een verjaardag zoutlamp incl lampje bestelt en rechtstreeks aan ontvanger gestuurd. Blijkt lampje te ontbreken. Reactie van de klantenservice die alleen via mail bereikbaar zijn en reageren dat aangezien het om een gratis product gaat (het lampje) ze mij aanraden om zelf een lampje te kopen en welk type dit dan moet zijn. Ze zeggen ook dat ze zelf geen losse lampjes verkopen en daarom geen lampje na kunnen sturen. Dit is onwaar ze verkopen weldegelijk losse lampjes. Ik had al vaker zoutlampen bij Spiru gekocht altijd naar volle tevredenheid en inclusief lampje. Blijkbaar is dit nieuwe tacktiek dat je bij de omschrijving zet dat het inclusief lampje is maar dat dit een gratis cadeau is en er geen garantie op zit zodat je als het lampje ontbreekt je daar achter kunt verschuilen en de klant zelf achter een lampje aan kan gaan. Totaal geen service, zeer teleurgesteld en mijn support aan dit bedrijf door altijd trouw bepaalde producten bij hen af te nemen stopt hiermee. Ik zou zeggen doe je voordeel met deze informatie.

Reactie Spiru:

Namasté GP,
Bedankt voor je feedback, en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over het contact met onze klantenservice.
Zoals we in onze e-mail hebben aangegeven, geldt er geen garantie op de lampjes van de zoutlamp, zoals ook vermeld staat in de productomschrijving. Als het zo is dat er geen zoutlamp in de set zat die je hebt ontvangen, hebben we helaas niet de mogelijkheid om deze afzonderlijk na te sturen, aangezien we de gratis gloeilampjes niet los op voorraad hebben.
Om je toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we je het formaat van het lampje doorgegeven, zodat je de mogelijkheid hebt om een passend lampje aan te schaffen bij de supermarkt.
Warme groet namens Spiru

Score voor Spiru: 2/5