Alles gaat goed kwa bestellen allen de bezorging duurde erg lang. Echt jammer het was een cadeau voor iemand had 11 maart besteld en het kwam de 23ste :(
De 22ste had ik het nodig. Echt jammer....
Reactie Spiru:
Namasté Claudia,
Bedankt voor je bericht. We snappen dat dit vervelend was, omdat het een cadeau was dat je op tijd nodig had. 🌸
We bieden verschillende levertijden aan, afhankelijk van het product. Sommige producten worden dezelfde werkdag verzonden als je voor 21:00 uur bestelt, terwijl andere producten een levertijd hebben van 1-8 werkdagen vanwege hun oorsprong. Deze informatie wordt duidelijk vermeld op de productpagina's en ook in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.
We begrijpen dat dit voor jou erg teleurstellend is geweest. We willen graag benadrukken dat we altijd bereid zijn om te helpen zoeken naar alternatieven als je meteen contact met ons opneemt. Op die manier kunnen we proberen om je bestelling alsnog zo snel mogelijk te laten bezorgen.
Om het goed te maken, zullen we je via Feedback Company een e-mail sturen. We kijken uit naar je reactie, zodat we een passende tegemoetkoming kunnen bieden om ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent met je ervaring bij Spiru.