Marloes is makkelijk per telefoon en whatsapp bereikbaar. Na vaak niet serieus genomen te worden inzake mijn klachten, heb ik bij Marloes een veilige haven gevonden. Ze is betrokken en begaan, luistert serieus naar de klachten, heeft zich in mijn probleem ingelezen. mijn onderliggende kwaal was haar onbekend. Naast het goed en empatisch luisteren heeft zij mij op zeer deskundige wijze onderzocht en de tijd genomen om mij stap voor stap uit te leggen waar de knelpunten zaten en aan de hand van visuele hulpmiddelen bewust gemaakt van wat ik precies zelf thuis kan doen om mijn toestand te verbeteren.
Ook op de behandelbank is Marloes zeer kundig en bekwaam, waardoor ik mij volledig kon ontspannen en zo optimaal de behandeling kon ondergaan.
Ik heb haar naam al meerdere malen bij mensen die net zo als ik aan chronische pijn lijden genoemd.