Ik zou Springest absoluut niet aanbevelen aan andere trainingsbureaus als het gaat om open in-company aanvragen. De intake lijkt niet goed te gebeuren waardoor de informatie vaak onjuist of niet volledig is. Opdrachtgevers/klanten zijn zich er ook niet van bewust dat aangesloten trainingsbureau's een fee betalen om de contactgegevens van de klant te krijgen. Ik heb tot nu toe zo'n 15 keer een lead gekocht waarvan er 10 helemaal geen lead waren en waarbij de klant alleen vrijblijvend informatie zocht óf niet serieus geïnteresseerd was in het daadwerkelijk uitvoeren van een traject óf om andere redenen helemaal geen training heeft laten plaatsvinden. Ook komt het voor dat er staat dat er niet elders een offerte is opgevraagd terwijl dat wel het geval is. Dit betekent dat de opdracht dan naar een bekende gaat en helemaal niet naar 1 van de trainingsbureaus die via Springest heeft betaald voor de lead. Ik raad andere trainingsbureaus aan om voorzichtig te zijn met het aankopen van leads. Mijn ervaringen zijn in elk geval niet positief.
Beschrijf hier uw ervaring
zie hierboven
Reactie Springest.nl:
Beste Marion,
Bedankt voor je reactie en jammer dat jouw ervaring(en) niet positief zijn geweest. We proberen de aanvragen altijd zo goed mogelijk te kwalificeren en zijn actief bezig met het optimaliseren van dit proces.
Binnenkomende incompany aanvragen kunnen op drie verschillende manieren behandeld worden. Wat je hieronder beschrijft is niet één van deze manieren. Mijn collega Nick Winterswijk heeft daarom contact met je opgenomen. Je gaf aan een lijst te leveren met voorbeelden, wij zien deze graag nog tegemoet. Dit kan je mailen naar incompany@springest.nl.
In ons helpdesk artikel over incompany aanvragen vind je de voorwaarden en prijzen nogmaals terug. Doordeweeks kan je ook contact met ons opnemen door te mailen naar incompany@springest.nl of te bellen naar 085 7440830.
Josje Karg