Opleiding Communicatiemedewerker/Junior adviseur niveau 3 is een aanrader. De lesdagen zijn afwisselend, leerzaam en heel praktijkgericht. Ik zat in Utrecht, ideale locatie en zeer centraal gelegen bij het station. Docenten waren vooral uit bedrijfsleven waardoor er veel praktijkvoorbeelden werden besproken. Lesdagen vlogen daardoor ook voorbij. Het do it weekend was erg leuk en leerzaam. Qua studie stof goed te doen. Wel aan te raden: voor elke les je opdrachten maken en voorbereiding lezen. Voor examen moet je wel extra leren en ben je meer tijd kwijt (tip: maak goede planning van paar weken). Ik vond het fijn dat opleiding om de week was (dagopleiding)waardoor ik naast baan, gezin genoeg tijd had om alles voor te bereiden. De ondersteuning van SRM was ook erg goed en duidelijk. Ze helpen je heel goed naar het examen toe en met de laatste examentraining ben je helemaal goed voorbereid voor het examen. Ik kan deze opleiding aanraden.