Ik vond de opleiding zeer inspirerend. Je krijgt les van mensen met veel praktijkervaring, zodat je ook heel nauw op die praktijk aansluit en niet alleen maar met duffe studiestof bezig bent. Daarnaast waren de praktijkweekenden wel heftig, maar zeker de moeite waard. Zeker de live case, waar je even helemaal uit je eigen vertrouwde wereld stapt en in die van een ander, om een volstrekt ander probleem op te lossen dan wat je dagelijks doet. Het geeft je niet alleen ervaring, maar leert je ook buiten je eigen kaders te denken. En natuurlijk niet te vergeten de mentorbijeenkomsten, die je in een klein groepje voorbereiden op de examens. Bij onze mentor Ynte Hoekstra hebben we zelfs geoefend voor het mondeling examen. Heel vervelend, want dat gaat natuurlijk helemaal niet zo goed, maar het helpt je wel om je voor te bereiden op het echte werk. Daarom: Ynte en alle andere leraren en leraressen: hartstikke bedankt voor de inspirerende en leuke tijd die een mens echt een stap verder brengt op het communicatieve, maar ook het persoonlijke vlak!