SRM

1997 beoordelingen

Monique

Inhoud is interessant. De methode vond ik minder. Het leek wel of het de eerste keer was dat deze training werd gegeven.
De docent was meer een begeleider, maar gaf weinig (extra) (theoretische) uitleg. Er werd ontzettend veel tijd besteed aan het bespreken van de opdrachten per cursist. Sommigen waren wel een half uur aan het woord (en anderen maar 3 minuten). Tip: geef iedereen (bijv.) maximaal 8 minuten om de opdracht die hij/zij heeft gedaan toe te lichten en eventuele vragen te stellen. Dan is het voor iedereen duidelijk, krijgt iedereen evenveel aandacht en loopt de les niet zo uit. We hadden bijv. pas lunch om 13.30 u en waren pas om 17.00 u klaar.
Les 2 was veel te technisch. Veel deelnemers (met name contentbeheerders en contentschrijvers) snapten het niet.
Nog een tip: Zorg ervoor dat iedereen van tevoren weet wat we gaan doen en wat je daarvoor nodig hebt. Als je bijv. voor de volgende les een account nodig hebt voor MozBar en Gmail, vermeld dat dan op tijd in e-connect zodat mensen dit van tevoren kunnen regelen en dit geen frustratie oplevert en veel tijd kost tijdens de training. Hetzelfde geldt voor toegang tot het cms. Vermeld dit van tevoren. Nu waren er mensen bezig met het SEO-proof maken van een site waarvan zij geen toegang hadden tot het cms, hetgeen wel noodzakelijk was voor de opdracht.

Score voor SRM: 3.5/5
Gevolgde training: