SRM

1997 beoordelingen

Priscilla

Inhoudelijk interessant, online omgeving van de schrijver van het boek content erg leuk. Wel aardig wat fouten die ik gemeld heb aan de schrijver die aangepast zijn. Helaas beviel de online training mij niet. Het werd daardoor zelfstudie waardoor ik mijn interpretatie van de stof niet kon toetsen met een groep. Feedback van de docente was laaiend enthousiast, wat fijn was maar gaf mij niet echt het idee dat ik goed bezig was raar genoeg. Wellicht omdat ik geen vergelijk met anderen kon maken. Helaas is de training niet afgerond. Dit zou gebeuren met een afrondend gesprek wat niet heeft plaatsgevonden. Ondanks dat ik een afspraak gepland had, die na dat tijdstip door de docente verschoven werd, werd de afspraak niet nagekomen. Berichten mijnerzijds om te vragen wat er aan de hand was, werden niet beantwoord. Via het hoofdkantoor aangekaart, toen kreeg ik van de docente een bericht met excuus en wanneer ik tijd had voor dit gesprek. Op mijn antwoord geen reactie gekregen. Dat is erg tegenvallend. Moest ook zelf vragen naar een certificaat wat ik wel ontving. Toch jammer dat het hele concept van storytelling en contentcreatie aan de docente zelf voorbij gaat (de tevredenheid van de klant).

Reactie SRM:

Beste Priscilla,
Dank je wel voor je review waarin je jouw feedback met ons deelt. Jouw ervaring als student is voor ons waardevol en leert ons waar we kunnen verbeteren.
SRM

Score voor SRM: 2.5/5