SRM

1997 beoordelingen

De training voldeed niet aan mijn verwachtingen. De praktijkopdrachten die genoemd werden in de e-connect omgeving zijn helemaal niet aan bod gekomen en hierdoor heb ik heel erg het gevoel dat ik een heel belangrijk onderdeel gemist heb. Dat de trainer op de eerste lesdag een uur eerder weg moest vanwege een dubbele afspraak en de tweede lesdag aangaf niet het programma te volgen, maar er een inspirerende sessie van te maken waarin ook zijn eigen boek werd gepromoot geeft voor mij een niet zo positieve ervaring. Daarnaast werd op beide dagen een ellenlange powerpoint presentatie gebruikt waar vooral de eerste dag ook regelmatig een stuk van werd overgeslagen. Ik heb niet het gevoel dat ik nu echt veel heb geleerd over het strategisch communicatieplan en vooral niet over hoe je daarmee begint en het kan inzetten. Ik had veel meer gehoopt op de oorspronkelijke programmainhoud, waarbij dag 1 theorie zou zijn en dag twee veel meer praktijk. Nu waren het twee lange dagen vol met luisteren en kijken naar voorbeelden en discussies over die voorbeelden. Ik ben tot andere inzichten komen, maar niet perse op het gebied waarop ik dat verwacht had.

Score voor SRM: 2/5
Gevolgde training: