SRM

1998 beoordelingen

Ik was erg enthousiast om deze cursus te volgen, maar ben enigszins teleurgesteld. In het boek staat redelijk veel nuttige informatie, alleen als startende zzp'er kon ik er minder mee dan ik hoopte. De content strategie en voorbeelden gaan ook voornamelijk over producten, niet zozeer diensten.

Tijdens de twee lesdagen werd er veel herhaald en informatie behandeld die ook al in het boek stond. Ik heb het hele boek vooraf gelezen, dus vind het dan niet echt interessant als er in de lesdagen vervolgens precies hetzelfde wordt verteld. Ik had gehoopt van de docent juist aanvullende informatie te krijgen op het boek en tips en tricks uit eigen ervaring/werkveld over hoe je content en storytelling goed toepast in bijvoorbeeld social media. Dit bleef allemaal erg oppervlakkig, nogmaals, niets nieuws dan wat ik al in het boek had gelezen.

Om eerlijk te zijn, vond ik het tussentijds 'sparren' met de andere deelnemers leerzamer dan de stof van de lesdagen. Al met al wel twee interessante dagen en de leeromgeving werkt (met soms wat technische problemen) wel fijn.

Score voor SRM: 3.5/5
Gevolgde training: