SRM

1997 beoordelingen

Marieke

Ik heb tijdens de eerste twee lesdagen veel geleerd over SEO. Blij mee. Hoewel ook echt veel info op slides en weinig echt training. De laatste dag zou in het teken staan van copywriting (waar jullie site oa aangeeft: Je kunt creatievere teksten schrijven). Dat viel mij eigenlijk erg tegen. Daarnaast ploegden we gedurende de dag ik geloof wel 200 slides door. Die vrijwel allemaal gewoon voorgelezen werden door de trainer. Als iets je energie naar beneden haalt, dan is het dat wel. Ik vond dat erg jammer, kan ze ook thuis zelf doorlezen. Daarnaast gaf de trainer veel voorbeelden vanuit zijn eigen bedrijf. Ik had het tof gevonden wat meer voorbeelden uit de brede praktijk te zien.

Reactie SRM:

Hartelijk dank voor je review. We vinden het fijn om te horen dat je veel hebt geleerd over SEO, echter vinden we het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over hoe de docent les heeft gegeven. We willen je bedanken voor deze waardevolle feedback, we zullen dit meenemen voor toekomstige ontwikkelingen. Met vriendelijke groet, het SRM Team.

Score voor SRM: 3/5
Gevolgde training: