SRM

1997 beoordelingen

Demi

De opleiding in zijn totaliteit was enorm waardevol voor mijn werk als online communicatiemedewerker. Het is modulair onderwijs, dus dat is wel even wennen. Elke les kun je dus met andere mensen uit verschillende opleidingen in de klas zitten. De docenten zijn heel kundig en waren achteraf altijd nog bereid om vragen te beantwoorden. Een heel groot minpunt vind ik de karige begeleiding bij de eindopdracht. De docenten weten niet wat jouw eindopdracht inhoudt. Je krijgt als laatste les eenmalig een paar uur de tijd om met een begeleider te sparren. Daarna moet je het echt zelf doen. Extra begeleiding kost je al snel €400,- en een herkansing €200,-
Ik raad iedereen aan om al vanaf dag 1 te werken aan je eindopdracht, anders kom je echt in de knel aan het eind.
Dit heeft mij onwijs veel stress opgeleverd, maar uiteindelijk ben ik gelukkig geslaagd.

Reactie SRM:

Bedankt voor het delen van jouw persoonlijke ervaring. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de begeleiding bij je eindopdracht. Onze oprechte excuses hiervoor. We hebben deze feedback meegenomen en de begeleiding voor de eindopdrachten aangepast. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit aan te geven, we waarderen dit zeer. Met vriendelijke groet, het SRM Team.

Score voor SRM: 3/5
Gevolgde training: