SRM

1997 beoordelingen

Pauline

De twee masterclasses (Internal Branding & Interne Communicatie) heb ik als erg nuttig ervaren. Er was veel (diepgaade) theorie, evenals toepassing er van in de praktijk en voorbeelden vanuit de praktijk van de (ervaren) docenten.
De training 'Omgaan met Weerstand' was helaas minder nuttig. Dit was erg gericht op basis gesprektechnieken en minder op (grote) groepen collega's of teams en te basic voor mensen die een opleiding doen tot senior (!) communicatie adviseur (!). Deze training is gefocust op mensen die vanuit opleiding dan wel ervaring, geen ervaring hebben met het voeren van weerstands- (of moeilijke) gesprekken.

Mijn advies zou dan ook zijn om deze training uit het pakket te halen voor sr. comm. adviseur en te vervangen voor een andere training, meer gericht en meer nuttig voor gevordere communicados.

Reactie SRM:

Bedankt dat jij jouw feedback met ons wilde delen Pauline.
Wij nemen jouw feedback serieus en zullen deze intern delen met onze collega's van het opleidingsmanagement, zodat dit intern besproken kan worden. We zijn blij te horen dat de masterclasses Internal Branding en Interne Communicatie naar wens waren.
- SRM

Score voor SRM: 3.5/5